Intra in cont
Adresa de email sau parola nu sunt corecte. Va rugam introduceti datele din nou!
Adresa de email introdusa nu este valida. Va rugam sa introduceti o adresa email valida si sa incercati din nou.
Parola uitata
Te rugam sa introduci adresa de email cu care a fost creat contul pe Eurolines. In cateva minute vei primi parola prin email.
Un e-mail continand parola a fost trimis pe adresa dvs. Te rugam sa iti verifici casuta postala.
Este posibil ca mesajul sa ajunga "Spam", "Bulk" sau "Junk", asa ca nu uita sa verifici si acolo.
Buna
Pentru adresa de email exista deja un cont Eurolines. Te rugam sa adaugi parola mai jos:
Un e-mail continand parola a fost trimis pe adresa dvs. Te rugam sa iti verifici casuta postala.
Este posibil ca mesajul sa ajunga "Spam", "Bulk" sau "Junk", asa ca nu uita sa verifici si acolo.
Eurolines Romania Goes Green Afla mai multe
Rezerva bilete de autocar in doar 2 minute
Rezerva bilete de autocar in doar 2 minute
Dus
Dus-Intors
Adulti
1
Copii (0-15 ani)
0
Biciclete
0

Viena

Vizitand Viena vei afla ca este un oras al muzicii unde te afunzi in istorie si te pierzi pe taramul fermecatoarelor povesti cu printi si printese
Pentru a rezerva o calatorie catre Viena, foloseste sistemul de rezervari din stanga.
Merita sa vezi
• Palatul Schonbrunn - a fost resedinta de vara a familiei regale de Habsburg din sec. al XVIIIlea pana in 1918. Din cele 141 de camere, doar 45 sunt deschise spre vizitare, printre ele fiind si camera lui Napoleon. Merita vazute cele 60 de automobile imperiale, capela si teatrul castelului.
• Hofburg - fosta resedinta imperiala, este astazi resedinta presedintelui republicii; adaposteste Muzeul de Arta Populara, colectii de instrumente muzicale, colectii ale Muzeului de Istorie a Artei, Muzeul „Sissi“ si Biblioteca Nationala. in „Camera Comorilor“ poti admira coroana imperiala a Sfantului Imperiu Roman (962), coroana imperiala austriaca (1602), comoara burgunzilor din sec. al XV-lea si comoara Ordinului Lanii de Aur.
• Prater - Cea mai mare atractie a parcului este Roata Uriasa (Riesenrad), de 65 m inaltime, inaugurata in 1896-1897 cu ocazia sarbatoririi jubileului inscaunarii imparatului Franz Josef. In Piata Rotii Mari prind viata personaje de basm si de legenda.
• Karlskirche - Biserica Sf. Karl - edificiu baroc reprezentativ pentru Imperiul Habsburgic, are o istorie interesanta. In anul 1713, Viena a fost lovita de ciuma, iar imparatul Karl al VI-lea a jurat sa construiasca o biserica, daca orasul scapa de aceasta calamitate. In anul 1715 rugaciunile sale au fost ascultate, iar construirea bisericii a inceput, ea fiind terminata 22 de ani mai tarziu, in 1737.
• Stephansdom - Catedrala Sf. Stefan - a supravietuit multor razboaie si a devenit simbolul libertatii Vienei. Cladirea in stil gotic a fost construita in anul 1147, insa acoperisul din tigla sub forma de diamant a fost adaugat in anul 1952.

Orasul te impresioneaza prin arhitectura, remarcabila imbinarea dintre vechi, clasic si modern. Cele mai multe cladiri istorice poarta amprenta stilurilor baroc, gotic sau rococo, iar partea moderna a arhitecturii vieneze a fost realiza- Viena ta de oameni care la randul lor au influentat „marea arhitectura“. Cel mai cunoscut arhitect, care a reusit sa impuna un stil nou, nonconformist, a fost Friedensreich Hundertwasser, pictor, arhitect si grafician vienez, echivalentul lui Gaudi pentru arta spaniola.

Viena mai inseamna si catedrale interminabile, gradini imense cu plante exotice, concerte de opera si baluri, in adevaratul sens al cuvantului. O croaziera pe Dunare face foarte usor trecerea de la trecut la Viena moderna, cu cladiri din sticla, inalte de zeci de etaje.

Unde este autocarul?
Afla unde este in acest moment
autocarul pe care il astepti
Verifica aici
Vanzari Bilete
021.316.7782
0733.10.27.68
Mesagerie
Expediere colete: 021.316.54.81
Vorbeste online
cu un consultant pentru a primi raspunsuri la orice intrebare.
Live Chat
TOURING EUROPABUS ROMANIA S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Bdul Alexandru I. Cuza, nr. 5A, sector 1
J40/2585/1995, CIF RO 7177280, capital social: 85.030 lei
Touring Europabus Romania SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu numarul 6098.
În câteva momente veţi fi redirectat către platforma FlixBus. Veţi avea acces la 200,000 de conexiuni zilnice către 1,200 destinații din 26 de țări europene.
Redirectionare in 5 secunde.