Intra in cont
Adresa de email sau parola nu sunt corecte. Va rugam introduceti datele din nou!
Adresa de email introdusa nu este valida. Va rugam sa introduceti o adresa email valida si sa incercati din nou.
Parola uitata
Te rugam sa introduci adresa de email cu care a fost creat contul pe Eurolines. In cateva minute vei primi parola prin email.
Un e-mail continand parola a fost trimis pe adresa dvs. Te rugam sa iti verifici casuta postala.
Este posibil ca mesajul sa ajunga "Spam", "Bulk" sau "Junk", asa ca nu uita sa verifici si acolo.
Buna
Pentru adresa de email exista deja un cont Eurolines. Te rugam sa adaugi parola mai jos:
Un e-mail continand parola a fost trimis pe adresa dvs. Te rugam sa iti verifici casuta postala.
Este posibil ca mesajul sa ajunga "Spam", "Bulk" sau "Junk", asa ca nu uita sa verifici si acolo.
Eurolines Romania Goes Green Afla mai multe
Rezerva bilete de autocar in doar 2 minute
Rezerva bilete de autocar in doar 2 minute
Dus
Dus-Intors
Adulti
1
Copii (0-15 ani)
0
Biciclete
0

Nova Travel

Agentiile Eurolines sunt un canal de distributie atat pentru produse proprii create de touroperatorul nostru - NOVA TRAVEL, cat si pentru ofertele partenerilor externi si interni.
Avantajul tau este clar: poti gasi aproape de casa, in toate orasele principale din tara, ofertele tuturor marilor tour operatori, la acelasi raport calitate/pret.

Fara efort, rapid si comod!
Daca timpul nu iti permite deplasarea intr-o agentie, da un telefon sau trimite un e-mail catre consultantii nostri si vei primi oferta dorita in cel mai scurt timp!

Destinatii externe 
Indiferent ca e vorba de sejururi, circuite, city break-uri, cazari individuale, excursii tematice (rafting, vizite in parcuri de distractii, expeditii in desert, safari etc.) noi te sfatuim si iti oferim variante dintre care poti alege.

Destinatii interne Avem un potential turistic urias si de aceea am pregatit oferte care sa te determine sa descoperi Romania. Promovam atat turismul rural cat si cel cultural, litoralul Marii Negre, statiunile montane, Bucovina, nordul Moldovei, Oltenia istorica, Transilvania, Delta Dunarii - pentru a enumera doar cateva dintre regiunile care asteapta sa fie descoperite.Pachete promotionale Cauta cazari si compara preturi


O agentie cu traditie in peisajul turistic Romanesc
Povestea incepe in anul 1990 - anul infiintarii NOVA Turism, prima agentie de turism particulara din peisajul autohton.
Contemporana cu primii ani in care Romania a cunoscut o dezvoltare rapida in domeniul asistentei turistice , NOVA a reusit sa ajunga , dupa primii 8 ani de operare printre firmele recunoscute ca leader de piata fiind activa in urmatoarele directii :
- INCOMING
- OUTGOING
- TICKETING
- TURISM INTERN
- TURISM de AFACERI
In anul 2004 s-au intersectat doua drumuri : NOVA Turism si grupul EUROLINES. Eurolines aflandu-se in etapa de extindere si consolidare a activitatii turistice isi cauta o identitate separata pentru produsele de travel si a decis achizitionarea in proportie de 100% a agentiei NOVA Turism.
Integrata intr-o noua forma de organizare NOVA si-a croit drum in reteaua de distributie Eurolines reusind sa asigure suportul logistic pentru vanzarea produselor specifice. Paralel s-a investit in activitatea de Incoming si s-a dezvoltat si componenta de Corporate Travel .
Dupa o prima etapa s-a trecut la etapa de tehnologizare a activitatii , NOVA asigurand suportul de specialitate in dezvoltarea sistemului de gestiune si rezervari EuroSite.
Pentru a raspunde cerintelor unei piete care incepe sa ajunga la maturitate s-a decis repozitionarea NOVA in cadrul activitatii grupului Eurolines si astfel s-a creat o personalitate juridica de sine statatoare NOVA TRAVEL avand o identitate si imagine noua adaptata cerintelor secolului 21.
Din aprilie 2008 echipa tanara - dar experimentata desfasoara activitati de touroperare si consultanta turistica asigurand servicii pentru un numar de peste 30.000 turisti / an. Avand un considerabil portofoliu de clienti si parteneri NOVA Travel este garantul serviciilor de calitate. Strategia pe termen lung urmareste pozitionarea societatii printre primii 10 operatori in urmatorii 5 ani.

1990-2014, de 24 ani pe piata turistica Romanesca si Internationala.
Unde este autocarul?
Afla unde este in acest moment
autocarul pe care il astepti
Verifica aici
Vanzari Bilete
021.316.7782
0733.10.27.68
Mesagerie
Expediere colete: 021.316.54.81
Vorbeste online
cu un consultant pentru a primi raspunsuri la orice intrebare.
Live Chat
TOURING EUROPABUS ROMANIA S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Bdul Alexandru I. Cuza, nr. 5A, sector 1
J40/2585/1995, CIF RO 7177280, capital social: 85.030 lei
Touring Europabus Romania SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu numarul 6098.
În câteva momente veţi fi redirectat către platforma FlixBus. Veţi avea acces la 200,000 de conexiuni zilnice către 1,200 destinații din 26 de țări europene.
Redirectionare in 5 secunde.