Intra in cont
Adresa de email sau parola nu sunt corecte. Va rugam introduceti datele din nou!
Adresa de email introdusa nu este valida. Va rugam sa introduceti o adresa email valida si sa incercati din nou.
Parola uitata
Te rugam sa introduci adresa de email cu care a fost creat contul pe Eurolines. In cateva minute vei primi parola prin email.
Un e-mail continand parola a fost trimis pe adresa dvs. Te rugam sa iti verifici casuta postala.
Este posibil ca mesajul sa ajunga "Spam", "Bulk" sau "Junk", asa ca nu uita sa verifici si acolo.
Buna
Pentru adresa de email exista deja un cont Eurolines. Te rugam sa adaugi parola mai jos:
Un e-mail continand parola a fost trimis pe adresa dvs. Te rugam sa iti verifici casuta postala.
Este posibil ca mesajul sa ajunga "Spam", "Bulk" sau "Junk", asa ca nu uita sa verifici si acolo.
Eurolines Romania Goes Green Afla mai multe
Rezerva bilete de autocar in doar 2 minute
Rezerva bilete de autocar in doar 2 minute
Dus
Dus-Intors
Adulti
1
Copii (0-15 ani)
0
Biciclete
0

Noul eurolines.ro

Eurolines Romania lanseaza astazi versiunea in limba romana a site-ului www.eurolines.ro


Poate parea surprinzatoarea alegerea de a investi timp si bani pentru schimbarea site-ului www.eurolines.ro in acest moment in care industria isi tine rasuflarea in asteptarea vanzarilor pentru sezonul de iarna, insa Eurolines doreste sa mute accentul pe informarea si vanzarea on-line.
“Clientii nostri isi modifica rapid obiceiurile de achizitie, folosesc Internetul pentru a alege destinatiile, pentru a le verifica si, tot prin intermediul lui cer consultanta, ba chiar achita servciile alese. Site-ul nou lansat azi de EUROLINES ROMANIA vine in intampinarea acestor actiuni: este usor de accesat, promite rapiditate in procesul de rezervare si este unicul din piata romaneasca cu aceasta oferta de servicii.
Dorim sa extindem comunicarea cu publicul nostru dincolo de zona agentiei; in plus, dorim sa dam valoare adaugata serviciilor oferite, sa comunicam consumatorului modern ca-i stam tot timpul la dispozitie, ca ne pasa de el. Principala reticenta in achizitia on-line este data de senzatia ca nu ai cu cine vorbi daca apare o problema. Pe www.eurolines.ro ii punem la dispozitie clientului consultanti bine pregatiti, gata sa il secondeze si sa il lamureasca in cazul in care are nevoie.
Parafrazind o celebra profetie, noi credeam ca, in urmatorii ani, companiile care nu au inceput deja sa opereze serios pe platforme on-line nu vor mai exista deloc. Iar Eurolines nu si-a fixat acest obiectiv, ci dimpotriva, tinteste sa fie lider de piata prin intermediul “on-line-ului”. a declarat Dragos Anastasiu, presedintele grupului Eurolines Romania.

Mult mai dinamic si intuitiv, mai bine organizat, astfel incat vizitatorul sa identifice rapid serviciul dorit. Noul site este focalizat pe facilitatea rezervarii unui bilet de autocar, core business-ul grupului Eurolines, in 4 pasi simpli, a caror parcurgere dureaza maxim 4 minute.
Totodata, noul site este un portal catre toate serviciile oferite de grupul Eurolines: bilete de avion, cazari si pachete turistice, rent a car si rent a bus, toate grupate in meniul principal. Pe langa acestea, vizitatorul se poate informa cu privire la destinatia in care calatoreste, la promotiile curente sau poate accesa informatii despre companie.
Pentru accesul usor la informatiile despre curse, modulul de rezervari este plasat strategic in partea stanga si cuprinde campurile de plecare, destinatie, data, precum si informatiile referitoare la particularitatile pasagerilor.
Elementul dinamic al site-ului – harta interactiva – are scopul de a puncta si anunta anumite promotii si oferte pe destinatiile europene si extra-europene operate de Eurolines.

Astfel, putem spune ca avantajele clientului sunt:
• economie de timp si bani;
• preluarea automata a datelor pe bilet si pe factura, in cazul deschiderii unui cont;
• acces la istoricul comenzilor;
• acces la biletele emise pentru a le putea printa de oriunde, oricand;
• posibilitatea de a participa la concursuri si de a fi informat cu privire la ofertele speciale, in cazul abonarii la newsletter.

Site-ul contine informatii de interes atat pentru publicul larg, cat si pentru colaboratori, parteneri si media si se doreste a fi in primul rand o punte de legatura intre companie si client.
Pe langa functia de vanzare, site-ul este o sursa de informatii actualizate permanent pentru colaboratori si publicul larg, precum si o intalnire prietenoasa intre companie si clientii sai.

www.eurolines.ro a fost REALIZAT in parteneriat cu Ealliance, dezvoltatori ai produsului ContentSpeed. ContentSpeed Shop este cea mai flexibila platforma de comert electronic din Romania, facand parte dintr-un pachet complet de produse si servicii de calitate care include promovarea online, documentarea produselor, interconectarea cu propriile sisteme de gestiune sau aplicatiile furnizorilor magazinelor online.

Va invitam sa-l testati si sa ne spuneti parerea voastra! Pentru noi, conteaza!

Multumim,
Echipa Eurolines


Unde este autocarul?
Afla unde este in acest moment
autocarul pe care il astepti
Verifica aici
Vanzari Bilete
021.316.7782
0733.10.27.68
Mesagerie
Expediere colete: 021.316.54.81
Vorbeste online
cu un consultant pentru a primi raspunsuri la orice intrebare.
Live Chat
TOURING EUROPABUS ROMANIA S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Bdul Alexandru I. Cuza, nr. 5A, sector 1
J40/2585/1995, CIF RO 7177280, capital social: 85.030 lei
Touring Europabus Romania SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat cu numarul 6098.
În câteva momente veţi fi redirectat către platforma FlixBus. Veţi avea acces la 200,000 de conexiuni zilnice către 1,200 destinații din 26 de țări europene.
Redirectionare in 5 secunde.